december 21, 2010 Hírek Nincs hozzászólás

Az év utolsó tanítási napja a már hagyományos karácsonyi ünnepséggel zárult a körösszegapáti általános iskolában. Az iskolás tanulók ilyenkor feldíszítik a fenyőfát, mely elengedhetetlen az ünnep hangulatához. Ilyenkor az iskolások műsorát megtekintik a szülők is.news-20101219-10064973-2124015273Kellemes hangulatot teremtettek

 

Az alsó tagozatosok kedves kis műsora versek és énekek előadásával kellemes hangulatot teremtett. A kicsik előadását a felső tagozatosok műsora követte. A tanulók egy színpadi jelenetben a családi szeretet, a megértés és az egymás segítésének gondolatát fejezték ki. Befejezésként mindenkinek szaloncukrot adtak ajándékba. A kicsik műsorát Elekes Melinda tanítónő, a nagyokét Kormányné Virányi Ilona tanárnő tanította be.

Rajzverseny

Ezen az ünnepségen került sor a december elején meghirdetett karácsonyfa rajzverseny díjazottjainak jutalmazására is. Bihari Csaba a diákönkormányzat vezetője édességcsomagot adott át a szép rajzot készítő gyermekeknek.

A kicsik közül: Beri Dominika, Molnár Norbert 2 osztályos, Kovács Boglárka, Molnár Izabella 3 osztályos és Kaszai Melitta 4 osztályos tanulók, a felsősök közül: Kovács Réka, Juhász Veronika 5 osztályos, Tokai Dóra Szabó Szabina 6 osztályos és Fodor Gabriella 7 osztályos tanulókat jutalmazták.

Végezetül Vad Erzsébet iskolaigazgató bejelentette a téli szünet kezdetét és mindenkinek kellemes ünnepeket és nagyon jó pihenést kívánt.

Written by admin.korosszegapati