Vihar-focistak-2013-096-600x400
június 22, 2013 Hírek Nincs hozzászólás

Vihar-focistak-2013-096-600x400

A most befejeződött labdarugó idény értékelését tartotta Körösszegapátiban a Megye II. déli csoportjában szereplő labdarugó csapat.

Markovits László a klub elnöke elmondta a megjelenteknek, hogy nagy utat tett meg ez a közösség azóta, hogy évekkel ezelőtt tizenkét évi szünet után újjá szervezték a labdarugó egyesületet.

Elölről kezdve a megye III. küzdelmeit végig játszva, sikerült hamarosan a II. osztályban játszani a körösszegapáti csapatnak. Ott pedig a második év elteltével egy gyenge első (őszi) forduló után jól szerepelni. Ennek eredménye lett, hogy a Megye II. alakulatban Komádi és Püspökladány városok labdarugó csapatai után harmadik helyezést ért el a csapat.

Ez nagyon szép teljesítmény a kis község csapatában szereplő játékosok közösségének. A sportkör elnöke örömét fejezte ki, hogy a település vezetői nagymértékben támogatják, segítik a csapat működését. Egyre többen járnak ki a mérkőzésekre, a helyi vállalkozók pedig erejükhöz mérten segítik a labdarugó csapat munkáját. Az értékelő beszámoló elhangzása után következett az érmek átadása. Szép Sándor a felnőtt csapat edzője adta át a játékosoknak a megérdemelt medáliát. Azok a játékosok pedig, akik kiemelkedően szerepeltek külön elismerésben részesültek. A csapat legjobbja Hajdú Márk, a legtechnikásabb játékos Trippon Péter, házi gólkirály Magyar Szabolcs és Lakatos Csaba.

Kiss Gábor a játékosok nevében köszönetét fejezte ki a Szép Sándornak a felnőtt labdarugó csapat edzőjének és Markovits László elnöknek az önzetlen szervező és támogató munkájukért és ajándékkal, kedveskedtek nekik. A csapat edzője elmondta, hogy jövőre, az őszi szezonban is számít a játékosokra és ha ilyen lelkesedéssel fognak szerepelni a labdarugó mérkőzéseken, mint a tavaszi idénybe tették komoly eredményeket érhetnek el a Megye II. csoport küzdelmeiben.

 

<<< képek >>>

 

Written by admin.korosszegapati