kiallitas017
október 5, 2015 Hírek Nincs hozzászólás

kiallitas017Idén első ízben került megrendezésre az Országos Közfoglalkoztatási Kiállítás, mely bemutatta, hogy a közfoglalkoztatottak is képesek értéket teremteni, ha lehetőséget adnak számukra. A kiállításnak a budapesti Vajdahunyad vára adott otthont.110 kiállító között Körösszegapáti is képviseltette magát, nagy sikerrel.

Minden résztvevő szépen helytállt, szebbnél szebben díszített pavilonok pompáztak hosszan a várpark ős fái alatt. A fővárosiaknak nagyon tetszett, hogy kézzelfogható és ízlelhető közelségbe került számukra a vidék igazi íze, szépsége.A helyszín turisztikai célpontja révén, számtalan turista is megfordult, melyből adódóan szélesebb körben sikerült bemutatni a kiállított portékákat.

Településünk számos termékkel készült erre a rendezvényre, volt sütemény, paprika krém, zöldparadicsom lekvár, csalamádé, kóstoló és vásár is. Sok látogató vissza-vissza tért repetázni a kóstolókból, mert annyira ízlett nekik.

Reméljük, hogy a finom ízek és kedves vendéglátás kellemes emlékeket hagyott a látogatókban és így most már többen tudják, hogy hol is van Körösszegapáti.

 

Written by admin.korosszegapati