szi-zsongas-az-idosek-klubjaban-2013-020-600x400
október 3, 2013 Hírek Nincs hozzászólás

szi-zsongas-az-idosek-klubjaban-2013-020-600x400

A körösszegapáti „Napsugár” Idősek Nappali Klubja „Őszi zsongás”című rendezvényt szervezett a klubtagok és a meghívott vendégek részére.

A megjelenteket őszi gyümölcsökkel megterített asztalok várták. Megízlelhették a finom szőlőt és más gyümölcsöket. Erre az alkalomra sütöttek kalácsot és különböző tésztákat, melyeket szintén finom gyümölcsök ízesítették.

Szűcsné Nagy Ildikó Katalin intézményvezető miután köszöntötte a megjelenteket megkezdődött a műsor.

Kalugyer Tamás, mint „ősztündér”szórakoztatta a megjelenteket, majd minden jelenlévő egy kosárból kivehetett egy diót melynek belsejében egy kis papír volt. Azon egy dalnak, vagy versnek a címe, vagy első sora volt olvasható. A dalokat kellett elénekelni, vagy a verset elmondani. Az éneklésnél és a versmondásnál besegítettek a megjelentek is.

Tarsoly Attila, a település polgármestere üdvözölte a megjelent szép korúakat. Elmondta, hogy a településen a közeljövőben megkezdik az egészségház felújítását mintegy 60 millió forint értékben. Azt is bejelentette, hogy az idősek hónapja alkalmából még ebben a hónapban megrendezik a nagyközségben az „idősek tisztelete” elnevezésű összejövetelt, ahol köszöntik a településen élő szépkorúakat.

A jó hangulatú rendezvény finom ebéd elfogyasztásával ért véget.

 

– Vmirjáncki József –

Written by admin.korosszegapati