Ballagas-Szakal-Apati-2014-088-600x400
június 13, 2014 Hírek Nincs hozzászólás

Ballagas-Szakal-Apati-2014-088-600x400A szépen feldíszített tornateremben gyülekeztek a ballagó diákok hozzátartozói, akik megjelentek ezen a szép ünnepségen.

A feldíszített osztályteremben László Krisztina osztályfőnök kedves szavakkal köszönt el minden diákjától, majd zászlóval a kezükben, a csengettyű hangjára megindultak, hogy bejárják azokat a helyeket, ahol a nyolc év alatt valamilyen munkát végeztek.

Kovács Réka nyolcadik osztályos tanuló köszönt el diáktársaiktól, a tanároktól, majd a búcsúzó diákok egy dísztányért ajándékoztak nevelőiknek, melyre felírták a búcsúzó diákok neveit.

Vad Erzsébet igazgató kedves szavakkal köszöntötte életük e nevezetes fordulópontján a búcsúzó diákokat.

A helyi román nemzetiségi önkormányzat egy-egy maradandó virágcsokorral ajándékozta meg a ballagókat. Az iskolafenntartó a helyi tantestület javaslatára Kovács Réka nyolcadik osztályos tanulónak értékes jutalomkönyvet ajándékozott.

A ballagási ünnepség befejezéseként a szülők, rokonok, ajándékokkal, virágcsokrokkal és az azt kísérő kedves szavakkal ajándékozták meg az iskolát befejező diáklányokat és fiukat.

Written by admin.korosszegapati