május 12, 2011 Hírek Nincs hozzászólás

Május 8-án, vasárnap délután az Önkormányzat és az ÁMK anyák napi ünnepséget tartott a Kultúrházban. Immár második alkalom volt, hogy a két intézmény közösen köszöntötte az édesanyákat, nagymamákat, keresztanyákat.Vad Erzsébet az ÁMK igazgatója szívhez szóló köszöntője után az iskola tanulói osztályonként követték egymást a színpadon.

Az elmúlt hetekben a gyerekek lázasan készülődtek az év legszebb, legmeghatóbb ünnepére. Ez az a nap, amikor versekkel, dalokkal próbálják kifejezni mindazt a szeretetet, köszönetet, hálát, amit az édesanyjuk iránt éreznek, bár jól tudják, ezt néhány percben megköszönni teljességgel lehetetlen!anyk_napja

Csillogó szemekkel, ártatlan, őszinte mosollyal álltak a színpadon és adták elő kis műsorukat, mellyel a meghatódás könnyeit csalták szeretteik arcára. A versek mellett videókkal, képekkel, zenékkel készültek édesanyjuk, nagymamájuk számára, hogy kifejezzék érzéseiket. Szereplésük után virágcsokorral köszöntötték édesanyjukat, majd lecsókolták arcukról az örömkönnyeket.

Az ünnepség zárásaként Tarsoly Attila polgármester minden kedves megjelent ünnepeltnek egy cserép virágot nyújtott át távozáskor az Önkormányzat nevében tisztelete jeléül, jó egészséget és boldog anyák napját kívánva.

Written by admin.korosszegapati