február 20, 2010 Hírek Nincs hozzászólás

Az est folyamán, több mint 200 fő gyűlt össze a település szépen feldíszített tornatermében, ahol a helyi érdeklődőkön kívül, részt vettek a romániai Rév település küldöttei, akik negyven fővel érkeztek, valamint viszonozták az apáti nyugdíjasok őszi látogatását a tetétleni szépkorúak is. 

A bált jelenlétével megtisztelte dr. Vitányi István országgyűlési képviselő, valamint Kocsis Róbert a megyei közgyűlés alelnöke, és mint a bál fővédnöke megnyitotta a rendezvényt, jó szórakozást kívánva a népes vendégseregnek.
news-20100222-11002696-1109594701A est kezdetén egy nyitótáncra került sor a debreceni táncstúdió előadásában, majd ezt követte a debreceni Csokonai színház művészeinek operett összeállítása. 
A vacsoráról a kokadi „Betekincs” étterem dolgozói gondoskodtak, ahol finomabbnál finomabb ételkülönlegességek kerültek az asztalra. 
A talpalávalót a „Kikindai Betyárok” elnevezésű vajdasági magyar zenekar szolgáltatta. 
A tombolasorsolás fődíja egy háromnapos, két személyes Wellness hétvége Hajdúszoboszlón, melyet Tarsoly Attila polgármester úr ajánlott fel. 
A negyedik alkalommal megrendezett farsangi bál már hagyománnyá vált a településen. A bál minőségét tükrözi, hogy évről évre a környező településekről is szívesen részt vesznek a rendezvényen. 
A vendégek hajnal 2 óráig szórakoztak, ahonnan jóérzéssel és megelégedéssel tértek haza. 

 

 

Written by admin.korosszegapati