Bozsik-program-2013-026-600x400
április 26, 2013 Hírek Nincs hozzászólás

Bozsik-program-2013-026-600x400

Három korosztályban hét, kilenc és tizenegy éves, zömében fiuk alakította csapatok játszottak egymással. Komádi, Csökmő, Körösszakál és a házigazda Körösszegapáti ifjú labdarúgói népes nézőközönség mellett, ragyogó időben találkoztak.

A rendezők gondoskodtak arról, hogy a különböző korosztályok megfelelő méretű pályákon mérkőzhessenek.

Ma már az is örömmel tapasztalható, hogy a gyerekek méreteihez mért felszerelések vannak, ahol a számok mellett a csapatok neve is szerepel, ami nagyon lényeges, hisz a küzdelem nemcsak a csapat, hanem a település hírnevéért is folyik. A labdarúgó torna alatt a gyermekeket felkészítő testnevelő tanárok figyelhetik a saját iskolájukban szereplő, de a más településekről érkezők játékát is. Így lehetőség van arra, hogy a tehetséges labdarúgókat megjegyezzék, hogy azokkal később többet foglalkozhassanak.

Kedves színfoltja a találkozóknak, hogy a mérkőzések befejeztével bármilyen eredmény születik, a játékosok kezet fognak egymással. Miután befejeződtek a mérkőzések, a csoportvezetők értékelték a látottak alapján a mérkőzéseket játszó csoportok játékát. A rendező házigazdák pedig csokoládéval ajándékozták meg a Bozsik forduló szereplőit Körösszegapátiban.

Written by admin.korosszegapati