július 21, 2012 Hírek Nincs hozzászólás

Új szakmai vezetéssel kezdte meg a felkészülést Körösszegapáti település felnőtt és ifjúsági labdarugó csapata a Megye II -ben.230-600x400A 2012-13-as idénynek alapos változással indulnak neki.

Az edzői feladatokat a felnőtt csapatnál Szép Sándor vállalta, ő eddig a kismarjai csapatot edzette, jó eredménnyel. Az ifi csapatot továbbra is Kalugyer Barnabás irányítja.

A település sportegyesületének elnöke Markovits László lett. Vezetésével az átigazolási időszakban elbeszélgettek több játékossal, megbeszélték a feltételeket, elvárásokat. Akik vállalták, azok lesznek a hamarosan induló megyei bajnokság II. csoportjában a körösszegapáti labdarugó csapat tagjai.

Tarsoly Attila polgármester az alakuló összejövetelen elmondta a szakvezetőknek, játékosoknak, hogy a község lakói, de a környező településeken élők is figyelemmel kísérik a sportolók tevékenységét. Egyik fontos szórakozási lehetőség számukra. Ezért a település vezetői nagymértékben támogatják mindkét labdarugó csapat működését.

Szép Sándor edző a játékosokkal beszélgetve közölte, hogy nem akarják túl magasra tenni a mércét, de tisztes helytállást vár a sportolóktól.

Written by admin.korosszegapati