24Koertanc-600x400
március 1, 2014 Hírek Nincs hozzászólás

24Koertanc-600x400Vidám estét töltöttek el a településen a télbúcsúztató vidám farsangi mulatság idején a szórakozni vágyó emberek.

Az iskola tornaterme feldíszítve várta a vendégeket, akiket Tarsoly Attila polgármester köszöntött. Elmondta, hogy ennek az összejövetelnek a célja a szórakozás mellett a közösség építése, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz a település és annak környékén élő emberek.

A köszöntő szavak után a debreceni Csokonai Színház művészei operett részletek éneklésével és humoros történetekkel szórakoztatták a megjelenteket.

A farsangi mulatság sztárvendége a napjaink egyik ismert énekesnője Nótár Mary volt. Kedves megjelenésével örömöt varázsolt a fiatalok, és az idősebbek arcára egyaránt.

Az ízletes vacsora elfogyasztása után a szereplőket kellemes zene váltotta fel, melyre ropták a táncot a vendégek. A legtöbb dallamot énekelték is.
 Később tombolasorsolás következett, melynek fődíja volt, három napos Wellness hétvége Hajdúszoboszlón.

Tarsoly Attila a település vezetője elmondta, hogy a rendezvényen megtartott tombolasorsolás bevételét a helyi óvoda és az iskola kapta meg.

Written by admin.korosszegapati