Református tábor52013
július 18, 2013 Hírek Nincs hozzászólás

Református tábor52013Maradandó emlék lesz a 14 fiatalnak a balatoni táborozás. Csizmadia Tibor református lelkipásztor és kedves felesége, Bea egy hetes nyaralásra vitte a Köröszegapáti és Körmösdpusztai lányokat és fiúkat.

Siófok melletti Balatonkiliti volt a tábor helyszíne. Egy régi parókia átalakított összkomfortos épületében nagyon kellemes körülmények között volt a szállásuk. Innen indultak fürödni a Balatonba, de jutott idő kirándulásra is.

Hosszú lenne a lista, hogy merre jártak. Hajókiránduláson is részt vettek, jártak Tihanyban, ahol nagy élményt jelentett számukra az Apátság megtekintése. A táj szépségében is gyönyörködhettek.

Különlegesen szerették Zamárdiban a kalandparkot, ahol kipróbálhatták ügyességüket és bátorságukat. Nagy örömöt jelentett számukra az akadályok leküzdése.

Csizmadia Tibor református lelkipásztor lapunknak azt is elmondta, hogy a dús program mellett jutott idő arra is, hogy közelebb kerüljenek a fiatalok az igéhez. Nagyon sok szép egyházi éneket tanultak és gyakoroltak.
A tiszteletes úr által gitárral kísért esti éneklések maradandó emlékek lesznek a fiatalok számára.

Az egy hét hamar eltelt. Sok – sok élménnyel tértek haza a kirándulásról, a Balaton mellől. Megfogalmazódott bennük, hogy amennyiben lehetőségük lesz rá a következő évben is szívesen mennek kirándulni a tiszteletes úrral és feleségével.

 

A képek a Balatoni kiránduláson készültek

 

 

Written by admin.korosszegapati