SSA50439
július 16, 2013 Hírek Nincs hozzászólás

SSA50439

Több szülőnek kedvezett a Körösszegapáti település önkormányzatának pályázata, amikor az „Esélyt a Bihari gyermekeknek” címmel 20 gyermek nyári táborozását tudják megoldani.

Három pedagógus vezetésével, Drágulyné Teberán Mária, Gyöngyiné Bagdi Tünde és Pintye Edit gondoskodnak arról, hogy a gyermekek nap, mint nap reggel nyolc órától felügyelet mellett szórakoztató programokon vehetnek részt délutánig.

Sok séta, kirándulás van a tervben. Voltak Körmösdpusztán megtekintették a Pusztafarm különleges állatait. Tervezik Berettyóújfaluban a strandot, Biharugrán a Madárvárta megtekintését, elutaznak Nyíregyházára a Vadasparkba. Megtekintik a helyi nevezetességeket is, mint a református és az ortodox templomot.

A tábor programjának megvalósításához többféle játékot kaptak. Ezeket az „Esélyt a Bihari gyermekeknek” pályázat segítségével sikerült beszerezni.

A gyermekek programját színesíti a helyi körzeti védőnő által szervezett vetélkedő, Pántya Péterné nyugdíjas óvónő pedig természetes anyagokból különböző tárgyakat segít készíteni a gyerekeknek.

A gyermekek étkezése is biztosítva van. Kapnak tízórait, de ebédet is. Fogyasztanak gyümölcsöket, jégkrémet és üdítőt is.

 

<<< képek >>>

Written by admin.korosszegapati