június 16, 2012 Hírek Nincs hozzászólás

Tizenhat lány és fiú Kormányné Virányi Ilona tanárnő osztályfőnök és Vad Erzsébet igazgató vezetésével járta be az iskola osztálytermeit, hogy még egyszer búcsút vegyenek a most feldíszített helyiségektől. Az iskola tanulói sorfalat álltak és ezzel is ünnepélyesebbé tették ezt a napot a búcsúzó diákok számára. Az intézmény tornaterme szépen feldíszítve, sok-sok vendéggel várta a bevonuló, búcsúzó diákokat. Vad Erzsébet iskolaigazgató köszönt el a tantestület nevében diákjaitól.Szakali-Apati-Ballagas-2012-238-600x400Tóth Anett hetedik osztályos az iskolában maradt diáktársai nevében vett búcsút a nyolcadik osztályosoktól.

A végzett nyolcadikosok nevében Czegle Fruzsina a szülőknek köszönte meg eddigi segítségüket. majd Szilágyi Enikő a pedagógusoktól, Tamás Vivien az iskola tanulóitól, különösen a hetedik osztályosoktól köszönt el maga és társai nevében. Az iskola tanárainak, technikai dolgozói munkáját a búcsúzó diákok egy kedves ajándékkal és virágcsokorral köszönték meg.

A településen már évek óta hagyomány, hogy a képviselő testület azt az iskolai tanulót, aki a legjobb tanulmányi eredményt éri el, magatartásával példát mutatott osztály és az iskola tanulóinak, pénzjutalomban és oklevélben részesíti. Ebben a megtiszteltetésben e tanítási évben Szilágyi Enikő részesült, az elismerést Grozáné Veres Ágnes önkormányzati képviselő adta át. 

A helyi román kisebbségi önkormányzat jutalmát Czegle Fruzsina kapta a román nyelvterületen kifejtett példamutató tevékenységéért. A jutalmat Blága János a kisebbségi önkormányzat elnöke adta át.

A ballagás befejezéseként a megjelent hozzátartozók és vendégek virág csokrokkal és ajándékokkal halmozták el a búcsúzó nyolcadikosokat.

Written by admin.korosszegapati