június 22, 2011 Hírek Nincs hozzászólás

Szombat délelőtt utoljára szólalt meg az iskola csengője az 2010-11-es tanítási évben, amikor gyülekeztek a nyolcadik osztályosok volt tantermükben.

László Krisztina osztályfőnök mondott kedves, útra indító szavakat diákjainak. Majd énekelve végigjárták az iskola helyiségeit a diákok. Vad Erzsébet iskolaigazgató köszöntötte a 17 búcsúzó nyolcadikost, s a megjelent szülőket, vendégeket. Megkezdődött a búcsúzkodás.ballagas_-300x200

A hetedik osztályosok nevében Szilágyi Enikő köszönt el a nyolcadikos társaitól, majd Szabó Julianna Éva mondott köszönetet az iskola tanárainak, valamennyi dolgozójának az értük tanúsított gondoskodásért.  A ballagás kedves megható színfoltja volt, amikor László Krisztina osztályfőnök egy vázába gyűjtötte össze azokat a kis papírlapokat, melyet a végzős diákok fogalmaztak meg. Ezt fogják átadni osztálytársuknak,Varga Lászlónak, aki egy fontos operáció miatt most nem lehetett velük.

Ilyenkor kerül sor a jól dolgozó nyolcadik osztályosok jutalmazására. A községi önkormányzat díszoklevelet és tárgyjutalmat adott át az arra érdemesült nyolcadik osztályosnak. Tarsoly Attila polgármester Tokai Tamásnak adta át a jutalmat.

A helyi román kisebbségi önkormányzat a nyelv tanulásában és a hagyományok ápolásában kimagasló teljesítményt nyújtó diáknak szintén tárgyjutalmat adott át. Ebben az elismerésben Szabó Julianna Éva részesült, melyet Vad Erzsébet iskolaigazgató adott át.

A jutalmazások sora folytatódott azzal, hogy az intézmény vezetője értékes könyveket adott át még több tanulónak.  Végezetül pedig a megjelent szülők, rokonok, barátok halmozták el virágokkal, ajándékokkal a búcsúzó nyolcadikosokat.

Written by admin.korosszegapati