november 1, 2010 Hírek Nincs hozzászólás

Nem bírt egymással a két szomszédos csapat Körösszakál és Körösszegapáti a felnőtt megyei II Déli csoportjában. Nagy várakozással tekintettek a környék labdarugó szurkolói a két település labdarugóinak küzdelme elé, hisz mindkét csapatnak van múltja a vidék labdarúgásában.

Körösszakál csapata évek óta ha változó sikerrel is, de biztos, aktív szereplője a bihari térségnek. A szurkolók izgalmas és kemény küzdelmes mérkőzéseket láthatnak, melyet a Szakáliak játszanak.

Az Apátiak sok év kihagyása után  újra szervezték labdarúgásukat, a megye III alakulatot megjárva kerültek be újoncként a magasabb osztályba. Igyekeznek megkapaszkodni ebben a csoportban.

Ehhez még hozzájárul az is, hogy a két szomszédos település csapatai között egészséges rivalizálás folyik már évtizedek óta.

Így hát mindkét együttesnek komoly tétje volt a szombaton lejátszott labdarugó mérkőzés.

A népes számú nézőközönség nagyon küzdelmes mérkőzést láthatott. A tapasztaltabb szakáli játékosok szerezték meg a vezetést a mérkőzésen két alkalommal is, ám a nagy küzdeni akarással játszó apátiak kiegyenlítettek. Arra viszont már nem futotta erejük, hogy a győzelmet is megszerezzék, így a mérkőzés 2:2-es eredménnyel zárult, igazságos döntetlen született. 

A fotók a mérkőzésen készültek                   (Foto:  Vmirjáncki József)

Written by admin.korosszegapati