június 22, 2018 Hírek Nincs hozzászólás

Számos újdonsággal várják Körösszegapátiba az idén 12. alkalommal megrendezésre kerülő Kun László Fesztivál vendégeit.A legfontosabb, hogy ebben az évben már 3 napos lesz rendezvényünk. Csütörtökön, pénteken, szombaton várjuk fesztiválozóinkat. – mondta el Tarsoly Attila polgármester. A helyszínt is megújítjuk, fel és beöltöztetjük. Új látvány és információs elemeket helyezünk ki. A területünk nagyobb lesz és átalakul.

Új helyszínekként, Körösszegapáti két csodálatos épületéhez is elvisszük vendégeinket. A református templomot és a nemrég felújított ortodox templomot is szeretnénk kívül – belül megmutatni. Ez utóbbi tavaly a bihari térség egyik legszebb épülete lett – jegyezte meg a település vezetője.

Izmos lesz a programunk is – vette át a szót Nagy Ferenc programszervező. A csütörtöki ZERO DAY napon élő koncerttel érkezik Horváth Tamás és Majka& Curtis. Sőt, lesz egy meglepetés zenekarunk is. Pénteken jön Nótár Mary, SihellFerry és Henna, Oszvald Marika AK26 élő koncerttel pedig Nagyferó és a Beatrice. Rögtön a koncert után pedig indul az „EMLÉKEK ÉJSZAKÁJA” Peat Juniorral, Dj. Szatmárival és Spy The Ghosttal. Szombaton kora délutántól gyermekprogramok, kézműves sátor .Aqua Manó Party, Galambos Lajos és barátai, Rico x MissMood, Mario, Vastag Tamás és Kelemen Kabátban koncert, majd buli kifulladásig.

A környék népművészeti csoportjai is nagyon készülnek és az APÁTI ÍZEK finomságait is megkóstolhatják a hozzánk érkezők.

Summa – summarum mindenki rögzítse a naptárjába 2018. augusztus 9 – 10 – 11. KUN LÁSZLÓ FESZTIVÁL – Körösszegapáti.

Written by admin.onkormanyzat