első kép
október 28, 2016 Hírek Nincs hozzászólás

első kép

Október 28-án ünnepeltük meg Körösszegapátiban az Idősek Világnapját, az Idősek Tisztelete elnevezésű program keretén belül, a Körösszegapáti Nagyközségi Önkormányzat és a Dél-Bihari Szociális Szolgáltató Központ közös szervezésében.

Sokan összegyűltünk e szép ünnepen, ahol Vad Erzsébet képviselő asszony köszöntötte a vendégeket, majd Tarsoly Attila polgármester úr megható szavai következtek.
Ezt követően színes műsorral kedveskedtünk a település idős és szép korú lakosainak. Felléptek nálunk a Komádi Mazsorett csoport és a Harsányi Táncegyüttes tagjai, de a helyi általános iskolások is szerepet kaptak. Kovács Ádám 8. osztályos tanuló verssel köszöntötte a megjelenteket, míg táncos lábú alsó tagozatos gyermekeink népi játékkukkal csaltak mosolyt az arcokra.

második kép

Már hagyománynak számít, hogy köszöntjük a kerek évszámot ünneplő vendégeket, akik ebben az évben töltötték, illetve töltik a 70., 80. és 90. születésnapjukat. Az ajándékokat Tarsoly Attila polgármester úr és Szűcsné Nagy Ildikó a Családsegítő Szolgálat vezetője adta át.
Közös ebédet követően meghallgathattuk Karcagi Nagy Zoltán nótaműsorát. A jó hangulatú előadást jelezte, hogy vendégeink szívesen énekeltek együtt az előadóval.
Az ünnepség fénypontja a tűzijátékkal díszített torta volt, melyből mindenkinek jutott egy szelet.

harmadik kép

A szervezők a település helyi termékeiből összeállított csomaggal kedveskedtek minden, az ünnepségen megjelent vendégnek, melyet Pintye Edit alpolgármester asszony adott át.
Köszönet a kiváló munkáért az Körösszegapáti Nagyközségi Önkormányzat, valamint a Családsegítő Szolgálat dolgozóinak a szervezésért és kivitelezésért, az önkormányzat által üzemeltetett közüzemi konyha dolgozóinak a finom ebédért, pompás tortáért és mindenkinek, aki valamilyen formában hozzájárult munkájával, hogy ez a nagyszerű nap létrejöjjön.

negyedik kép

 

 

 

 

 

 

 

 

Written by admin.korosszegapati