hazaváró
július 26, 2016 Hírek Nincs hozzászólás

hazaváró

Kedves volt körösszegapáti lakos!

Körösszegapáti Nagyközség Önkormányzat Polgármestereként, a magam és a Képviselő-testület nevében tisztelettel meghívom Önt és hozzátartozóját – a településünkön második alkalommal megrendezésre kerülő – HAZAVÁRÓ TALÁLKOZÓ-ra, amelynek helyszíne: Körösszegapáti Községháza előtti főtér időpontja: 2016. augusztus 14. (vasárnap).

A Körösszegapáti Nagyközségi Önkormányzat immár 10. alkalommal rendezi meg 2016. augusztus 13-14-én a térség legnagyobb multikulturális rendezvényét, a Kun László Fesztivált. A kétnapos rendezvény egyik kiemelkedő eseménye a HAZAVÁRÓ TALÁLKOZÓ, melyre ismételten megszeretnénk hívni mindazokat, akik Körösszegapáti településhez valamilyen formában kötődnek, itt születtek, itt éltek, valamikor itt laktak. Kérjük, jöjjenek el és az emlékeket elevenítsük fel közösen, töltsünk el együtt egy szép vasárnapot, 2016. augusztus 14-én! Sokan megéljük a mai rohanó világban, hogy kötelékeinket elszakítva egyre távolabb kerülünk egymástól. Gyökereink, ha nem tépjük ki azokat, meghatározóak életünkben. Ezt az elszakíthatatlan köteléket szeretnénk ezzel a rendezvénnyel erősíteni, a település régi összetartó-erejének felidézésével, nevének öregbítésével.

 

A HAZAVÁRÓ TALÁLKOZÓ programja 10 órától kezdődik a Körösszegapáti Községháza előtti főtéren, ahová várunk minden elszármazott körösszegapátit, aki már nem a faluban él, de szülőfalujának érzi településünket és mindazokat, akik szeretnének találkozni egymással valamint a településen élőkkel.
A találkozó alkalmával sor kerül egy közös ünnepi ebédre, melyre várunk mindenkit, aki már nem él kisfalunkban, akit a munkája, a családja más településre szólított és távol tőlünk, valahol a „nagyvilágban” él, és tevékenységével, munkája révén településünk hírét öregbíti.
 
Kérjük az elszármazottakat, akik a találkozón részt kívánnak venni, szíveskedjen jelentkezni és regisztrálni e-mail-ben a hazavarotalalkozo@gmail.com címen, vagy telefonon az 54/706-545 illetve a 30/846-6889 számok valamelyikén legkésőbb 2016. augusztus 2-ig! A regisztráció kötelező! Ha ismer olyan személyt, aki elszármazott Körösszegapátiból és szívesen részt venne a programon, kérjük, hogy annak elérhetőségeit küldje meg számunkra, vagy küldje tovább részére felhívásunkat.
 
A részvétel az elszármazottak számára ingyenes, viszont a kísérőknek, hozzátartozóknak a részvételi díja 2000 Ft/fő, mely magában foglalja az 1 adag ebédet, a program során pogácsa és ásványvíz fogyasztást illetve a Hazaváró Találkozót követően, ingyenes részvételt a Kun László Fesztivál vasárnapi programjain. Minden megjelent Kedves Hazalátogató jelképes emléket kap!
Szeretnénk Önt méltóképpen fogadni, ezért kérjük, hogy részvételi szándékát az elérhetőségek valamelyikén jelezze! Várunk mindenkit, aki szívesen gondol Körösszegapátira, a volt ismerőseire, az iskolatársaira és a településen eltöltött időre.
 
Tisztelettel és üdvözlettel:
Tarsoly Attila
polgármester

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Written by admin.korosszegapati