Magyarorszag-szeretlek-2014-019-600x400
szeptember 27, 2014 Hírek Nincs hozzászólás

Magyarorszag-szeretlek-2014-019-600x400Kedves családi ünnepség volt a településen az „Itthon vagy! – Magyarország szeretlek!” elnevezésű rendezvényen.

A község önkormányzati dolgozói készítették elő a megjelentek szórakoztatásának programjait. Gondoltak a gyermekekre, fiatalokra, idősebbekre egyaránt. A helyszín is szokatlan volt, mert a szépen kialakított főtéren várták az érdeklődőket.

A gyermekek különböző kézműves foglalkozásokon vehettek részt, próbálhatták ki kézügyességüket. Szabhattak, varrhattak, korongozhattak. Nagy sikere volt az „Apáti ízek” kóstolójának, ahol finom édességeket, palacsintát, kürtőskalácsot fogyaszthattak. Zsiros kenyér, tea, pogácsa egész nap ingyen volt. Amikor pedig közeledett az este, a Nap melegét forralt borral pótolhatták a megjelentek.

A főtéren felállított színpadon a Harsány táncegyüttes műsorát tapsolhatták meg az érdeklődők. Az Apáti hangja, tehetségkutató versenyben több bátor lány és fiú bemutatkozott. Az első helyezett Pukoli László a nézők nagy tapsa mellett egy üveg pezsgőt is kapott Tarsoly Attila polgármestertől. Vendégek is érkeztek a településre. Révről Hasas János alpolgármester táncosokat hozott magával.

Este Karczagi Nagy Zoltán és Andi műsora következett. Sötétedés után fél kilenckor a jelen lévők csatlakoztak az ország több településén fellobbanó tábortűz gyújtáshoz, melyet sokan vettek körül, és gyönyörködtek a fel-felszálló szikrák látványában.

Written by admin.korosszegapati