Reformaitus-imahet-2013-021-600x400
január 23, 2013 Hírek Nincs hozzászólás

Református imahetet rendeztek a Körösszegapáti református egyházközösség gyülekezetében, „ A Krisztus-hívők egységéért” címmel.

A múlt héten mindennap, hétfőtől-vasárnapig, igét hirdettek, a környező települések lelkipásztorai. Répási István Magyarhomorog – Körösszakál, Tóth Tibor Berekböszörmény, Nyeső Ágnes Biharkeresztes, Csizmadia Tibor Körösszegapáti, Nagy Zsolt a Bihari Református Egyházmegye esperese Biharkeresztesről és Huli Sándor baptista lelkipásztor prédikáltak a gyülekezet tagjai előtt.

Reformaitus-imahet-2013-021-600x400

Kedd este az imateremben mintegy ötven fő jelenlétében Nagy Zsolt a Bihari Református Egyházkerület esperese prédikált. Elmondott gondolatainak témája: „Úton a szabadság felé” (Jn 4,32-42). Az ima befejeztével ilyen esetekben már a hagyomány szerinti szeretetvendégséggel zárult a nap. Ilyen alkalmakkor a gyülekezet tagjai vendégelik meg a megjelenteket.

Az imahét vasárnap délelőtt úrvacsorás istentisztelettel zárult, igét hirdetett nt. Csizmadia Tibor a körösszegapáti református egyház lelkipásztora.

Written by admin.korosszegapati