május 31, 2011 Hírek Nincs hozzászólás

Élményekben gazdag gyermeknapot rendeztek a körösszegapáti iskolában. A pedagógusoknak már sikerült előre összeállítani olyan programokat, melyek minden gyermeket bevonnak a különböző vetélkedőkbe.

Több féle érdekes versenyt rendeztek, melynek teljesítése után változatos ajándékokban részesültek a tanulók. Kaptak, banánt, narancsot, mogyorót, joghurtot, pudingot, csokoládét, cukorkát. A vetélkedő témája a helyes tisztálkodás és az egészséges életmód volt, mely kérdéseit Pap Eszter községi védőnő állította össze.Volt hajápolás, testápolás, kézmosás, fogápolás. Versenyeztek lufi fújásban, lufi festésben, szappanbuborék fújásban, pecázásban és szkanderezésben.

E feladatok teljesítéséért is jutalmat kaptak a gyerekek.

A legnagyobb élményt a kutyabemutató jelentette, felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt. Konyárból érkező Zeusz Kutyaiskola tagjai bemutatták a megjelenteknek, mennyire értelmesek a kutyák, mi mindenre be lehet őket tanítani, ha valakinek sok türelme és kitartása van. A kutyák pedig cselekedetükkel meghálálják a gazdájuknak a gondoskodást.

A gyermeknap kellemes hangulatban telt el, ahol a gyerekek emlékezetes napon vettek részt.

Written by admin.korosszegapati