szeptember 16, 2010 Hírek Nincs hozzászólás

Apáti képviselő testület tagjainak szeptember 16-án az utolsó testületi ülésen is sok munkájuk volt. A mindennapos élettel kapcsolatos problémákat, gondokat, elképzeléseket tárgyalták meg. Az utolsó napirendi pontként Tarsoly Attila polgármester bejelentette ez volt az utolsó testületi összejövetel a választások előtt.2010_0915Image0009cutVégig tekintettek az elmúlt négy év időszakán. Nyugodtan elmondhatják, hogy nehéz, de igen eredményes éveket tudhatnak maguk mögött. 

Még felsorolni is sok lenne azokat a fejlesztéseket, melyeket megvalósítottak.
Az oktatási intézményekben takarékosabb világítás, fűtés lett kialakítva, megújult a ravatalozó, járdák épültek, a községháza szinte átalakult, a gyerekek játszóteret kaptak.  Megszépült a faluközpont, ezek csak részei a megvalósított elképzeléseknek.

Tarsoly Attila elmondta, igaz, hogy a képviselő testület tagjai nem egyforma szemlélettel képzelték el a megvalósítások hogyanját, sokat vitatkoztak, de végül mégis a község érdekében döntöttek, a településen élők javára.
A tevékenykedő képviselőtestület elképzeléseinek a megvalósítását nagymértékben segítette Dr Illés-Tóth Zoltán jegyző lelkiismeretes munkája is. 

Az ma még rejtély, hogy kik kapnak felhatalmazást a választás után, de Körösszegapátinak továbbra is a fejlődés útján kell maradnia, úgy, mint az elmúlt négy évben tette azt – zárta be a négyéves ciklus utolsó testületi ülését Tarsoly Attila polgármester. 

A képen a képviselőtestület a jegyzővel.              (Foto: Vmirjáncki József)

Written by admin.korosszegapati