szeptember 5, 2010 Hírek Nincs hozzászólás

Komoly fegyvertényt tudhat magáénak a megye II déli csoportjának újonc csapata Körösszegapáti. Szombaton nagy küzdelemben 3:1 arányban legyőzte az eddig veretlen Biharkeresztes csapatát. A megjelent népes kilátogatók többségében sima mérkőzésnek volt elkönyvelve ez a forduló.2012_0819Image0015A nagyobb tapasztalatokkal bíró, jobb felkészültségű Biharkeresztesiek nagy erővel ostromolták az apáti kaput, melynek az lett az eredménye, hogy meg is szerezték a vezetést. (0:1)

Az Apátiak azonban nem adták fel, küzdeni akarásukkal felvették a versenyt az ellenféllel, melynek eredménye a kiegyenlítő gól eléréséhez vezetett. (1:1)
Elmúlt a hazaiak szorongása, betartva edzőjük útmutatásait mezőnyfölénybe kerültek és megszerezték a vezetést. (2:1)

A közönség, pedig biztatta, buzdította a csapatot, egyenrangú nagyon izgalmas játék következett. A mérkőzésnek ebben a szakaszában az Apátiaknak három alkalma is lett volna, előnyük további növeléséhez, amikor a csatár csak a kapussal szemben volt a labdával, de a gól elmaradt. Az izgalmakat az is fokozta, hogy a Biharkeresztesiek tizenegyeshez jutottak, melyet az apáti kapus hárított.

Végül azért a lelkes és okos játék eredménye mégis beérett, amikor is az Apátiak megszerezték immár az újabb találatot a Keresztesiek hálójába. (3:1)

Az utolsó percekben a vendégcsapat mindent megtett a győzelemért. A játékvezető döntéseivel sem voltak mindig megelégedve, de még többet foglalkoztak a fiatal partjelzővel, melynek eredménye piros lap lett. A játék felfokozott hangulatát a bíró által adott sárga lapok is mutatják. 

Amikor pedig vége lett a mérkőzésnek a közönség nagy tapssal jutalmazta az Apátiak jó játékát, küzdeni akarását, eredményes szereplését. 

A képek a mérkőzésen készültek                (Foto: Vmirjáncki József)

Written by admin.korosszegapati