augusztus 13, 2010 Hírek Nincs hozzászólás

A polgármesteri hivatal felújítása után, több mint negyven millió Ft értékben megújul a település központja is. 
A református templom mellett korszerű parkoló épült. A templomkertben lévő első és második világháborús katonák emlékhelye körül térburkoló lapokat raktak le. A most épített gyermekjátszótérre a falu szépen kialakított parkjától sétány vezet. news-20100813-12284274-1439943111Elhelyeztek mintegy harminc darab világító lámpát. A parkban padok lesznek lerakva, mely lehetőséget ad arra, hogy a pihenni vágyók kényelmes és kulturált körülmények között legyenek. 

A főtér közelében játszóteret alakítottak ki. A kerítéssel körülhatárolt területen 2 db. mászókát, egy db egyensúlyozót, 4 db. különböző hintát és  mászóházat helyeztek el. A játszótéri berendezések mellett a területet füvesítették is.

Az utolsó munkálatok nagy részét a több mint 600 négyzetméter térburkoló lap lerakását Földesről érkező szakemberek végezték el.

A kialakított korszerű játszótér távol van mindennemű forgalomtól, így az odalátogató gyermekek biztonságban szórakozhatnak, amíg a szülők kényelmes körülmények között pihenhetnek a padokon.

Ezzel a pályázattal nagymértékben megújul a Körösszegapáti település központja, megszépül a település arculata, mely az ott lakó emberek mindennapi életét teszi komfortosabbá – tájékoztatta lapunkat Tarsoly Attila a település polgármestere.

Faluközpont új arculatának kialakítása – Képek a Galériában

(Foto: Vmirjáncki József)

Written by admin.korosszegapati