június 21, 2010 Hírek Nincs hozzászólás

Az iskolai év legkedveltebb eseménye a tanévzáró ünnepség, amikor befejeződik az iskolai év. Körösszegapátiban Vad Erzsébet iskolaigazgató értékelte röviden az elmúlt tanév eredményeit. Elmondta, hogy a most véget érő tanévben 117 gyermek kapott bizonyítványt.  Eredményes munkát végzett 111 tanuló, mindössze hat fő fog augusztus végén   próbálkozni a javítóvizsgákon, hogy a magasabb évfolyamba léphessen.news-20100621-11015659-823587649Kedves kötelességének tett eleget, amikor az iskola azon tanulóinak, akik  tanulmányi munkájuk során kiválóan teljesítettek, példamutató magatartásúak voltak és a különböző  közösségekben eredményes végeztek oklevelet és könyvjutalmat adott át.

Tárgyjutalmak 

Blága János a helyi román kisebbségi önkormányzat elnöke osztályonként két  tanulót részesített tárgyjutalomban. Ők voltak azok, akik az év folyamán, akik  eredményesen ápolták a nemzetiségi hagyományokat, különböző rendezvényen 
eredményesen szerepeltek. Molnár Norbert, Balogh Gergő János, Molnár Izabella, Kovács Emese Boglárka, Pénzes Andrea Nóra, Kaszai Melitta, Kovács Réka, Juhász Veronika, Szabó Szabina Anita, Tamás Vivien, Szilágyi Enikő, Szabó Julianna Éva, Tokai Tamás Sándor, Kövér Krisztina, Asztalos Éva. 

Az igazgatónő azt is bejelentette a tanévzáró ünnepélyen, hogy nagyon sok gyermek különböző táborban vehet részt, mely pihenés és hasznos időtöltés egyaránt.

Written by admin.korosszegapati