nonap2013
március 9, 2013 Hírek Nincs hozzászólás

A település idősebb hölgyeit köszöntötték a nőnapon Körösszegapátiban a Családsegítő Szolgálat dolgozói. Az idősek nappali klubjában összegyűlt szép korú hölgyek meghatódva hallgatták Tarsoly Attila polgármester köszöntő szavait.

 nonap2013Később mosolyogva és nagy tapssal fogadták Kalugyer Tamás vicces szövegét. A helyi általános iskolások Kormányné Virányi Ilona irányításával, műsorral kedveskedtek, a megjelenteknek. Tarsoly Attila polgármester és dr. Illés Tóth Zoltán jegyző csokoládét ajándékozott, Kalugyer Tamás pedig a tavasz hírnökét jelképező virágot nyújtott át az idős nőknek.

nonap2013 Meglepetéssel készültek a nők köszöntésére a Családsegítő Szolgálat dolgozói is. Tréfás ruhadivat bemutatót mutattak be. Szobalánynak, kertésznek, társalgónak, mentősnek, szerelőnek öltözve illusztrálták, hogy mennyi mindent kell végezniük az idős emberek kérésére a családsegítő szolgálat dolgozóinak. Jelképes tombolasorsolás is volt. Mindenki nyert valamilyen egyszerű tárgyat, ezzel is emlékezve erre a szép, kellemes napra. Végezetül pedig kalács, tészta, tea, és forralt bor elfogyasztására biztatták a megjelenteket.

Written by admin.korosszegapati