július 20, 2012 Hírek Nincs hozzászólás

A település honlapján közzétette a polgármesteri hivatal azt a kérdést, hogy ki legyen, melyik személy, vagy együttes az ez év augusztus 25-26-án megrendezett IV. (Kun) László Fesztivál sztárvendége.tankcsapda_msolata

A településen az előző években megrendezett kétnapos eseményen a második záró napon mindig neves előadók, együttesek léptek fel. Tapsolhatott a közönség az MC Hawer és Tekknő-nek, az EDDÁ-nak, a Bikini együttesnek.

Szavazni egy hónapon át lehetett. Miután letelt ez az idő, több neves együttesre érkezett javaslat. Ezek a következők: Tankcsapda, Hooligans, Rebublic, EDDA és a Neoton együttes. A legtöbb szavazatot a Tankcsapda kapta.

A határidő lejártával a rendezvény szervezői megkezdték a tárgyalást azzal a csoporttal, akit a közönség a javasolt. Mára kiderült, hogy a Tankcsapda együttese lesz a kétnapos fesztivál záróeseményének a sztárvendége, akik több ezer látogató előtt szerepelhetnek augusztus végén a Körösszegapátiban hatodik alkalommal megrendezendő IV. (Kun) László Fesztiválon.

 

 

Written by admin.korosszegapati