május 22, 2012 Hírek Nincs hozzászólás

Évtizedek szokásos, de kiemelkedő eseménye ilyenkor nyár elején az óvodai évzáró és ballagás a Körösszegapáti óvodában. Huszonhat kis óvodás okoz ilyenkor örömet a megjelenő szülőknek, nagyszülőknek, s mindazoknak, akik imádják a kis gyermekek szereplését.

DSC01906-600x400

A kultúrházban megrendezett összejövetelen Pántya Józsefné Kati óvó néni óvodavezető elmondta, hogy a gyermekek mindig nagy lelkesedéssel készülnek erre a napra. Verseket, énekeket, táncokat tanítottak be a kis óvodásoknak az óvó nénik a dajka nénik segítségével.

Ekkor köszöntötték a kicsik az édesanyákat, nagymamákat is verseikkel, énekeikkel és táncaikkal, majd virággal és a saját maguk készítette ajándékokkal kedveskedtek a meghívottaknak.

Miután minden gyermek szerepelt következett az óvodát befejező, nagy csoport búcsúzása, ballagása az óvodától. Hét gyermek, akik már nem az óvodába mennek reggelente, hanem szeptemberben az iskola padjaiban ülve kezdik meg a tanulást. Ők most kedves köszönő szavakkal búcsúztak Pántya Józsefné vezető óvodapedagógustól, Szakadátiné Varga Angéla óvó nénitől és Kovács Ernőné dajka nénitől.

Written by admin.korosszegapati