augusztus 18, 2010 Köszöntő Nincs hozzászólás

Tisztelt Körösszegapátiak! Kedves Látogatók!

Néhány évvel ezelőtt, amikor létrehoztuk Körösszegapáti honlapját, még csak bizakodhatunk benne, hogy számos falunkat érintő eseménynek tud helyet adni a portál.

Az eltelt időszak azonban bebizonyította számunkra, hogy egy olyan falu is képes a fejlődésre és a folyamatos megújulásra, mint a mienk. Aki a lapunkra látogat, nem csak a történelmével ismerkedhet meg Apátinak, hanem láthatja azt is, hogy milyen izgalmas, eseményekben gazdag falu a miénk. Méltán vagyunk büszkék erre!

Aki most látogatott el hozzánk vagy akár csak a honlapunkra, könnyen színes képet alakíthat ki rólunk, Apátiakról. Mert nem csak szorgalmasak, és tettre készek az itt élő emberek, hanem mindannyian tudjuk azt is, hogy közösségben sokkal erősebbek is. És mi, eszerint próbáljuk alakítani a mindennapjainkat.

Az elmúlt időszakban a számos beruházásnak köszönhetően Körösszegapáti megújulhatott. Felújítottuk a Közösségi terünket, a Teleházat, a járdákat, a faluközpontot, új játszóteret építettünk, sok-sok év után a Hivatalunkat is sikerült rendbetennünk . Hosszan lehetne még sorolni, hogy mi minden történt velünk az elmúlt időszakban, de most talán tekintsünk inkább a jövőbe.

Célunk a honlapunkkal, hogy folyamatosan hírt tudjunk adni a falunkban zajló eseményekről. Nem csak az itt élőknek, hanem azoknak is, akik az oldalunkra látogatnak. Tesszük mindezt azzal a büszkeséggel és azzal a szándékkal, hogy megmutathassuk, Magyarországon, Hazánkban lehet szép körülmények között, boldogan élni egy határmenti kis faluban is.

Honlapunk olvasásához kellemes időtöltést kívánok!

Remélem, hamarosan Körösszegapátiban, személyesen is találkozhatunk!

Written by admin.korosszegapati